Tanja Hrvatin Šimičić

VIŠE O MENI
tanja hrvatin šimičić o meni moja priča

početak osobne transformacije

Tanja Hrvatin Šimičić

Tanja je majka dvoje djece koja živi svoju misiju pomaganja djeci da budu viđena, bezuvjetno voljena i poštovana. Zato pomaže roditeljima da stvore temelje u kojima će se njihova djeca razvijati u snažne, otporne, sretne i uspješne pojedince.

Ljubav prema psihologiji krenula je još u osamnaestoj godini žviota kada je započela svoj osobni razvoj putem psihoterapije. Tako je znanja koja je usvajala na studiju za magistra ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja ispreplitala s osobnim razvojem.

Vrlo brzo pri završetku studija i tijekom rada u dječjem vrtiću osjetila je da ju zanima svako pojedino dijete, svaki pojedini roditelj i da želi pomagati djeci i roditeljima te ojačati njihov odnos.

rad s roditeljima

Tijekom trogodišnjeg života u Londonu radila je u Montessori vrtiću kao qualified teacher te završila edukaciju za strategijske intervencije pod vodstvom jedne od svjetski najpoznatijih obiteljskih psihoterapeuta Cloe Madanes – začetnice Strategijske obiteljske psihoterapije.

Vrlo brzo nakon toga započinje raditi savjetovanja s roditeljima i zajedno s njima stvarati bolje okruženje za rast i razvoj njihove djece.

tanja hrvatin šimičić rad s roditeljima

Edukantica dviju škola psihoterapije

U osobnoj transformaciji koja i dalje traje, osvijestila je još više koliko i kako iskustva u ranom djetinstvu oblikuju život što je još više ojačalo njezin žar u radu s djecom i roditeljima.

Trenutačno pohađa dvije škole psihoterapije – Integriranu tjelesno orijentiranu u kojoj usvaja znanja o tome kako rana iskustva (odnosi s roditeljima) utječu na život u kasnijoj odrasloj dobi te prolazi proces osobnog razvoja, i drugu – Integriranu Dječju psihoterapiju koja je orijentirana na psihoterapijski rad s djecom i roditeljima.

tanja hrvatin šimičić izdavanje e-book knjige

izdavanje e-booka

Paralelno tome izdala je e-book Odgoj s manje stresa kojeg je pročitalo više tisuća roditelja, educirala se na području roditeljstva putem brojnih američkih edukacija.

Tanja svakodnevno inspirira roditelje da se osjećaju samopouzdano u svojoj ulozi te da odgajaju mentalno snažnu djecu i putem svog Instagram profila gdje dijeli mnoštvo sadržaja i primjera iz vlastita života.

sveobuhvatna edukacija

Program za roditelje

Svoja znanja i osobna iskustva u vlastitom razvoju i radu s djecom i roditeljima skupila je u sveobuhvatni Program za roditelje u kojem pomaže roditeljima da postanu samopouzdani u toj najvažnijoj ulozi i odgajaju mentalno snažnu djecu.

Pratite moje obavijesti!

Pratite moje obavijesti!

Pretplatite se na newsletter i saznajte kada je sljedeća obavijest dostupna!

Uspješno ste se pretplatili!

Pin It on Pinterest