Iskustva roditelja

quote slika

Posebna

Tanja, želim ti zahvaliti na odličnoj edukaciji! Sudjelovala sam i na drugim edukacijama vezano za djecu ali ti si posebna, toliko jednostavna i jasna. Imaš ono nešto i drago mi je da si to na vrijeme prepoznala! Postoje ljudi koji imaju sve u glavi ali ne znaju to prenijeti drugome kao ti. Edukacija je bila očekivano poučna!

tanja hrvatin šimičić iskustva roditelja i klijenata
quote slika

Primjena funkcionira

Draga Tanja, prije svega, hvala ti! Toliko sam ti zahvalna što mi pokazuješ smjernice i što uz tvoje savjete moja djeca mogu imati odrastanje kakvo oni zaslužuju! Dragi i ja smo poslušali i pročitali sve tvoje edukacije i divno je gledati kako primjena onoga što dijeliš s nama funkcionira! Uz tebe sam naučila voljeti svoje dijete, osjetiti njegove potrebe i razumijeti ga! Ne znam što drugo reći osim HVALA TI! Baš sam ti jako zahvalna!

Draga Tanja, odkad te pratim moj se odnos s djetetom vinuo takvom strmoglavo-uzlaznom putanjom u nebesa da sam ostala zatečena i ovo ti pišem sa suzama u očima! Ne mogu ti dovoljno zahvaliti na tvojem nesebičnom dijeljenju poticaja, edukacije, ideja! Hvala ti do neba!!!

tanja iskustva roditelja testimonijal klijenta

Moj se odnos s djetetom vinuo u nebesa strmoglavom putanjom

Pedagog sam, imam dijete, čitam i slušam i učim rado o odgoju, ali to što Tanja u par minuta i par rečenica da, je vrjednije i lakše shvatljivo i primjenjivo u praksi od svega što sam ikad čula na faxu ili pročitala u knjigama. Hvala ti na tome Tanja.

tanja iskustva roditelja testimonijal klijenta

Vrijednije i primjenjivije od svega što sam ikad čula

Tanjine edukacije su osmišljene pametno i jednostavno za praćenje, dovoljno su obzirne prema nama laicima koji možemo uz malo truda zaista primijeniti s lakoćom sve naučeno.

tanja iskustva roditelja testimonijal klijenta

Tanjine su edukacije osmišljene pametno

Toliko sam energije trošila pametovanjem i objašnjavanjem

Draga Tanja, Hvala ti na svemu što radiš i znanju koje dijeliš s nama! Ova edukacija mi je izvrsna! Toliko mi je proširila vidike, osvjestila. Toliko sam energije trošila pametovanjem, objašnjavanjem, rješavanjem njihovih svađa – fokus je bio krivi! Edukacija mi je na repeat. Hvala ti puno! Radiš sjajan posao. Radujem se i željno iščekujem svaku sljedeću edukaciju.

tanja iskustva roditelja testimonijal klijenta
agsdi-hearts

Što roditelji kažu o pojedinim edukacijama

Imam veću kontrolu same sebe

Najveći napredak vidim u svojoj samokontroli gdje mi jako pomaže samogovor i puno češće si uspijem osvjestiti trenutak, što mi je bio i najveći cilj koji sam htjela postići edukacijom – samokontrola i uvid u sebe.

quote slika

Neprocjenjivo je imati takav oslonac u svakoj situaciji s djecom

Ovim programom sam dobila osvještavanje vlastitih emocija i emocija djeteta i lakše prihvaćanje svih onih negativnih. Puno bolje se nosim sa tantrumima koji me trigeriraju, imam više razumijevanja za svoju djecu pa im time i mogu pružiti više.

tanja iskustva roditelja testimonijal klijenta

Sada djeci pružam puno više nego prije

Moj cilj je biti čvrst i ljubazan roditelj. Ovaj program me je usmjerio u kojim situacijama trebam biti takav roditelj. Takoder mi je pokazao koliko mogu raditi na sebi na svom osobnom razvoju kako bi dosla do samopouzdanja i kako postaviti granicu djetetu ali da to zapravo i osjecam i da bude autenticno. Program mi je takoder pomogao i u poslovnom smislu ?

tanja iskustva roditelja testimonijal klijenta

Program mi je pomogao i u drugim sferama života

Iznad očekivanja u svakom smislu, posebno mi je super ta doza ljudskosti i jednostavnosti koju Tanja kao mentor ima – sve se može dogovorit, nema drame ni oko čega, Telegram grupa neće odmah biti izbrisana nego može ostat malo duže da mi koji si radimo bilješke sve stignemo zapisat.

tanja iskustva roditelja testimonijal klijenta

Program je bio iznad očekivanja u svakom smislu

quote slika

Osvještavanje cijelog mog odnosa prema djetetu

Postanite i vi samopouzdaniji, opušteniji i sigurniji roditelj!

Pridružite se rastućem broju osvještenih roditelja koji su uzeli stvari u svoje ruke i osigurali sebi i svojem djetetu bolju budućnost!

Pratite moje obavijesti!

Pratite moje obavijesti!

Pretplatite se na newsletter i saznajte novosti iz svijeta roditeljstva i osobnog razvoja, što može uključivati marketinške ponude i akcije, novosti o mojem poslovanju kao i nove članke i objave!

Uspješno ste se pretplatili :)!

Pin It on Pinterest