Program Samopouzdani roditelj by Tanja Hrvatin Šimičić

Želiš li se osjećati sigurno u odgoju? Želiš stati na kraj svakidašnjim „natezanjima“ i disciplinirati svoje dijete, a pritom osigurati da se razvija u sretnu, uspješnu i otpornu osobu? Ulaganjem u odgoj ulažeš u svoj (ali i djetetov) cijeli život! Da, da! Zato što ćeš rezultate gledati cijeli život.

 

  • Možeš se zamisliti kao roditelja koji je opušten jer zna točno što napraviti u svakoj situaciji, i kad ne zna to mu je ok jer i tada bira put koji podržava razvoj njegovog djeteta?
  • Možeš se zamisliti kao roditelja koji je siguran u sebe, zna što i zašto radi i zna da ulaže u najbitnije godine svog djeteta koje su krucijalne za cijeli njegov život?

Ako želiš biti takav roditelj, iskoristi priliku i pruži to sebi i svom djetetu jer sada je vrijeme, sada je ta prilika, kasnije je mnogo teže popravljati!

Prijavite se na upisnu listu

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: Oznaka:

Opis

Program samopouzdani roditelj by Tanja Hrvatin Šimičić je za roditelje koji se žele osjećati samopouzdanije i kompetentnije u odgoju, koji žele stvoriti temelje na kojima će dijete izrasti u mentalno snažnu osobu – jer to je temelj svega u životu.

Kupnjom programa dobivaš :

  1. 68 videa u trajanju od najviše 10-tak minuta podijeljenih u 6 modula
  2. Bonus modul – Specifične situacije
  3. Pdf materijale
  4. E-book Odgoj s manje stresa kojeg je pročitalo više tisuća roditelja
  5. Pristup audio edukaciji Kako zaustaviti agresivno ponašanje djece (udaranje, griženje, bacanje, povlačenje…) u trajanju od 2 sata

I ono najvažnije, kontakt i rad s Tanjom putem:

  • Facebook grupe gdje će Tanja sudjelovati putem dodatnih videa, inspiracije i s obzirom na izazove polaznika
  • Minimalno 5 Zoom – call-ova (odgovori na pitanja ili teme s obzirom na izazove polaznika)

 

* Cijena iskazana u eurima (€) je informativnog karaktera i ovisi o dnevnoj promjeni valuta na tržištu. Prava, puna cijena proizvoda iskazana je u KN, a protuvrijednost u eurima možete kalkulirati po središnjem tečaju na tečajnoj listi : link!

Tanja Hrvatin Šimičić
Autor : Tanja Hrvatin Šimičić

Tanja Hrvatin Šimičić je certificirani edukator za roditelje, osobni trener i magistar ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Pruža savjetovanja i edukativne materijale za roditeljstvo i osobni razvoj. Obratite joj se s punim povjerenjem.

Pratite moje obavijesti!

Pratite moje obavijesti!

Pretplatite se na newsletter i saznajte kada je sljedeća obavijest dostupna!

Uspješno ste se pretplatili!

Pin It on Pinterest