E-Book : Odgoj s manje stresa

235,00kn (31,19 €) sa PDV-om

Želite se osjećati kompetentno u odgoju? Želite postići povezujući odnos sa svojim djetetom u kojem vladaju sklad i suradnja umjesto konstantnih otpora i borbi? Želite da vam svakodnevica s djetetom bude lakša? Želite pružiti svom djetetu što bolje temelje kako bi izraslo u mentalno snažnu i sretnu osobu?

 

Onda je E-Book : Odgoj s manje stresa idealno rješenje za Vas!
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: Oznake: ,

Opis

E-Book : Odgoj s manje stresa pružiti će vam bolje razumijevanje određenih ponašanja djece i alate uz pomoću kojih ćete moći ostvariti bolju suradnju s njima u svakodnevnim situacijama, prevenirati (ili umanjiti)  tantrume i otpor, podržati autentičnost, razvoj pozitivne slike o sebi, samokontrole, mentalne snage te ostvariti kvalitetan suradnički odnos s djecom. Konkretni svakodnevni životni primjeri i realna iskustva omogućit će vam lakšu implementaciju stečenog znanja u svakodnevne situacije s djecom.

Kako reagirati smireno, kako postaviti granice djetetu, kako reagirati na snažne emocionalne reakcije, na koji način uočiti i zadovoljiti određene potrebe djeteta koje su u pozadini ponašanja samo su neke od tema ovog priručnika.

E-Book : Odgoj s manje stresa je svojevrsni temelj roditeljstva i odgoja koji će Vam omogućiti da se osjećate sigurnije i kompetentnije u toj najodgovornijoj i najzahtjevnijoj ulozi u životu te da svojoj djeci pružite što sigurniju bazu za život.

Broj poglavlja : 12
Broj stranica : 117
Format : A4
Vrsta : PDF

 

* Cijena iskazana u eurima (€) je informativnog karaktera i ovisi o dnevnoj promjeni valuta na tržištu. Prava, puna cijena proizvoda iskazana je u KN, a protuvrijednost u eurima možete kalkulirati po središnjem tečaju na tečajnoj listi : link!

Tanja Hrvatin Šimičić
Autor : Tanja Hrvatin Šimičić

Tanja Hrvatin Šimičić je certificirani edukator za roditelje, osobni trener i magistar ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Pruža savjetovanja i edukativne materijale za roditeljstvo i osobni razvoj. Obratite joj se s punim povjerenjem.

Pratite moje obavijesti!

Pratite moje obavijesti!

Pretplatite se na newsletter i saznajte kada je sljedeća obavijest dostupna!

Uspješno ste se pretplatili!

Pin It on Pinterest