Testimonijalsi

“Toliko otvaraš oči na našem području i zbilja sam ti zahvalna. Imamo jako emotivno dijete i zna mi biti jako teško i izgubim kontrolu. I tu vidim svoje rane i traume, ali opet na noge, isprika i ponovno, jer znam i osjećam da ovo što dijeliš je u potpunosti ispravno.”

“Odgajateljica sam po struci i moram priznati da je vaše predavanje jedno od drugačijih i zanimljivih od onih edukacija koje sam dosad prošla o ovoj tematici. Stvarni bravo, bravo, bravo!”

“Čitam e-book već par dana, neopisivo je koliko se kao roditelj osjećam ljepše, mirnije i koliko bolje prihvaćam neke situacije. Tek sam sad vidjela da nije do djeteta nego do roditelja. I postalo mi je sasvim normalno da nekad nešto ne žele, da imaju tantrume i da plaču.”

tanja testimonijalsi iskustva roditelja

“Ebook je toliko čaroban. Toliko me smirio, otvorio mi oči i nekako pokazao put da budem roditelj kakav želim biti. Lijepo je što postojiš. Hvala ti.”

“Htjela sam reći kako već vidim koliko će nam ebook pomoći. Koliko vaše ljubavi pršti iz svake rečenice. Nevjerojatno!”

“Vaš priručnik ne samo da je opravdao moja očekivanja već ih je nadišao! Jako mi je drago da tako kvalitetnu literaturu možemo dobiti od domaćih autora.”

Postani samopouzdani roditelj

KUPI PROGRAM ZA RODITELJE
Pratite moje obavijesti!

Pratite moje obavijesti!

Pretplatite se na newsletter i saznajte kada je sljedeća obavijest dostupna!

Uspješno ste se pretplatili!

Pin It on Pinterest