Često postavljena pitanja

Ovdje se nalaze odgovori na najčešće postavljenja pitanja (en. “FAQ”) u vezi programa i ostalih proizvoda, te s njima povezanih tema. Ako imaš specifično pitanje koje nije navedeno, slobodno pošalji upit.

Istraži FAQPošalji upit
Kada će program biti dostupan za prodaju?

Prvi upisi programa su XX.YY.2022. Upisi će se odvijati nekoliko puta godišnje. Sljedeći je u kolovozu. Obavijest će biti ovdje na webu, Instagramu i putem Newslettera.

Postoji li povrat novca?

S obzirom da je sadržaj programa dostupan odmah u cijelosti, povrat nije moguć. Ukoliko imaš nedoumica oko kvalitete sadržaja – javi se.

Što ako izgubim korisnički račun?

Ako izgubiš log-in podatke korisničkog računa javi nam se i pokušati ćemo izvršiti reset tvojih podataka. Ako reset nije moguć ili ne uspjeva iz nekog razloga, možeš nam dostaviti sve potvrde o kupnji programa te ćemo zatim pokušati novi korisnički račun za tebe stvoriti.

Mogu li programu pristupiti bilo kada?

Možeš! Gledaš, slušaš i čitaš kada god ti želiš i na kojem god uređaju želiš.

Koliko dugo imam pristup programu?

Video i PDF materijalima trajno, pristup Facebook grupi također, no program uključuje Zoom call-ove u perioud od 7 tjedana od početka programa, jednako tako i Tanjinu aktivnost u grupi jednom tjedno u okviru tih 7 tjedana.

Koliko je program vremenski zahtjevan?

Program je potpuno prilagođen roditeljima i njihovim obavezama – rascjepkan u 5-10 minuta dugih videa kako bi svaki roditelj pronašao vrijeme za gledanje ili slušanje. PDF materijali su dodatak i možeš ih koristiti bilo kada.

Moram li slušati videa po redu?

Savjetujem da najprije poslušaš cijeli 1. modul, onda možeš skočiti na neki dio koji ti je sada “gorući”, no teže je razumjeti kasnija predavanja ukoliko nisi slušala prva. Odgoj je jako složen i ovaj program ima konkretne alate, ali i konkretna objašnjenja znanstvenih saznanja – naravno sve prilagođeno stvarnim situacijama. Svaki se modul nadograđuje na one ispred.

Je li mi program potreban?

Ukoliko želiš stvoriti temelje na kojima tvoje dijete može razvijati odgovornost, stabilnost, otpornost i pozitivnu sliku o sebi – da! Odgoj je veoma zahtjevan, a nitko nas o njemu ne uči. Roditelji svakodnevno propuštaju mnoge prilike da daju djetetu ono što mu zbilja treba. Upravo zato jer nas to nitko u školi nije učio.

Osim toga, ukoliko želiš da te situacije s djetetom ne preplavljuju i da znaš što je ispravno učiniti u određenim situacijama – vidimo se na programu 😉

Pravila privatnosti

Saznaj više →

Politika kolačića

Saznaj više →

Uvjeti poslovanja

Saznaj više →

tanja roditeljstvo i osobni razvoj faq često postavljena pitanja upit

Imaš još pitanja nakon FAQ-a? Kontaktiraj me!

Ako FAQ nije odgovorio na sva tvoja pitanja – pošalji mi upit. Odgovor ćeš dobiti u što kraćem roku, na što precizniji način. Eventualni daljni parametri nastaviti će se dogovarati kroz dostupne komunikacijske kanale.

GDPR

Google reCAPTCHA

Pratite moje obavijesti!

Pratite moje obavijesti!

Pretplatite se na newsletter i saznajte kada je sljedeća obavijest dostupna!

Uspješno ste se pretplatili!

Pin It on Pinterest